Vacatures

Wil jij werken bij een van de snelst groeiende direct-to-consumer spelers van de Benelux en helpen onze ambitie te verwezenlijken: om een dominante positie in te nemen op alle Europese marketplaces?

Bekijk snel onze openstaande stages en vacatures van onze dochteronderneming LifeGoods B.V. We hopen snel van je te horen en we ontmoeten je graag!

Onze kernwaarden

Ontwikkelen en groeien is vanaf dag één de basis van MeruBrands geweest; dag in dag uit zijn we hier mee bezig! Dit gemixt met een gezonde dosis ondernemerschap en een flinke winnaarsmentaliteit is ons recept voor het succesvol waarmaken van onze doelen; als bedrijf, als team en als individu.

Spreekt jou dit ook aan? Neem dan contact met ons op en reageer op onze stages of vacatures.

Samen
groeien

Samen
ontwikkelen

Samen
winnen

Samen
ondernemen

Stages

Geef je carrière een vliegende start en ontwikkel samen met ons jouw talenten! Een stage bij MeruBrands staat in het teken van groeien en ontwikkelen. We bieden stages aan bij onze teams product development en souring, supply chain en logistiek, en marketing en content. Heb jij interesse in een stage bij MeruBrands? Bekijk dan snel onze openstaande stages.

Word jij
onze nieuwe
collega?

Werken bij MeruBrands

Snelgroeiend bedrijf
Werken bij MeruBrands betekent werken bij een snelgroeiend bedrijf in een zeer dynamische markt. Elke werkdag kom je wel een een aantal uitdagingen tegen. Wij willen dat je samen met MeruBrands groeit, jezelf ontwikkelt en binnen jouw werkveld met een gezonde dosis ondernemerschap en een ware winnaarsmentaliteit elke uitdaging het hoofd biedt. Zo haal je het maximale uit jezelf en maken wij samen onze ambities waar.
Team
Bij MeruBrands kom je te werken in een professioneel, informeel en open-minded team. Je collega’s zijn enthousiast en ambitieus, en de leeftijd varieert tussen de 20 en 40 jaar. Naast dat we ons werk echt serieus nemen, heel hard werken en elkaar inhoudelijk blijven uitdagen is er genoeg ruimte voor plezier en gezelligheid. Van potjes tafeltennis tot toffe bedrijfsuitjes georganiseerd door onze eigen feestcommissie.
Arbeidsvoorwaarden
Naast een uitdagende baan bij een snelgroeiende e-commerce bedrijf, bieden we vanzelfsprekend ook interessante primaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, pensioenregeling en 13e maand. Daarnaast bieden wij flexibele werktijden, een lunchregeling, 25 verlofdagen en een ontwikkelingsbudget. Ontwikkel en groei jij, dan ontwikkelen en groeien je functie, je verantwoordelijkheden en je salaris uiteraard mee!