Ons verhaal

Ons verhaal is in 2015 in de Verenigde Staten begonnen. Hier had het direct-to-consumer bedrijfsmodel al een aardig vaste voet aan de grond gekregen en waren we met één enkel product erg succesvol. Begin 2016 waaide dit bedrijfsmodel voorzichtig over naar Nederland. Vanaf dat moment zijn wij groot en succesvol geworden in de Benelux, voornamelijk op Bol.com.

Inmiddels is MeruBrands uitgegroeid tot een house of brands met een breed portfolio aan succesvolle merken. Jaarlijks groeien we hard en bereiken we met onze merken miljoenen consumenten in de Benelux. Maar onze ambitie is groter: ons doel is om met onze huidige en toekomstige merken een dominante positie in te nemen op alle Europese marketplaces.

Vanuit ons kantoor in Almere en met onze salesagenten in Azië ontwikkelen en vermarkten wij onze merken in heel Europa. Ontwikkelen en groeien vormen de basis van MeruBrands. Dag in dag uit zijn we hier mee bezig; als bedrijf, als team en als individu. Zo bieden wij de consument met onze merken en producten de best mogelijke ervaring.

over MeruBrands

Direct-to-consumer model (D2C)

Wij geloven dat het direct-to-consumer model (D2C) werkt voor de consument en voor ons! Het vermarkten van onze merken en producten doen wij direct aan de consument via online kanalen zoals marketplaces, dealsites en onze eigen webshops. Er is dus geen tussenkomst van allerlei groothandels of andere schakels. Onze merken en producten zijn dan ook hoog in de rankings van alle relevante shopping platforms in de Benelux te vinden.
TRADITIONEEL

Business-to-Consumer

Fabrikanten

Merken & Merkfabrikanten

Groothandels

Retailers &
Etailers

Consument

MERUBRANDS WERKWIJZE

Direct-to-Consumer

Fabrikanten

Data driven markt analyse & Product Sourcing

Supply chain, Logistiek & Distributie

Branding, Marketing & Content

Multi-channel Sales

Consument

Klantenservice

MERUBRANDS
WERKWIJZE

Direct-to-Consumer

Fabrikanten

Data driven analyse & Product Sourcing

Supply chain, Logistiek,
warehousing & distributie

Branding, Marketing & Content

Multi-channel Sales

Consument

Klantenservice

Missie Visie MeruBrands

Missie en visie

Missie
Onze missie is het ontwikkelen en vermarkten van toekomstbestendige online direct-to-consumer merken in Europa.

Visie
Wij geloven dat e-commerce, D2C en multi-channel- verkoop optimaal inspelen op de wens en behoefte van de consument. Met onze toekomstbestendige merken zijn wij binnen dit landschap een dominante positie aan het verweven in Europa .

Wij werken aan merken

MeruBrands in cijfers:

65.000

Aantal verkochte
producten per maand

4

Aantal merken
in ons portfolio

350

Aantal producten
in ons portfolio

Onze Merken

Onze merken zijn onder andere verkrijgbaar bij Bol.com.
KitchenBrothers logo

KitchenBrothers maakt momenten in én rondom de keuken gemakkelijker en plezieriger. Bij KitchenBrothers vind je een uitgebreid assortiment aan producten om in en rondom jouw keuken te gebruiken.

lifegoods

Voel je thuis en geniet van optimaal comfort met producten van LifeGoods! LifeGoods heeft een ruim assortiment aan kwalitatieve en prijsbewuste producten die geschikt zijn voor in en om het huis.

TRVLMORE

Reisbagage, rugtassen en accessoires voor elke reiziger en ieder soort reis. Voor de die-hard backpacker en voor de stedentripper. Voor naar school of naar kantoor. Waar je ook heen gaat, TRVLMORE gaat met je mee!

auronic logo

Maak kennis met Auronic, de drijvende kracht achter jouw elektronische ervaringen. Auronic omarmt de essentie van innovatie en functionaliteit, en brengt een scala aan elektronica die naadloos integreert in jouw dagelijks leven.