1200x1200
mask overlay
lifegoods

Voel je thuis en geniet van optimaal comfort met producten van LifeGoods! Bij LifeGoods vind je een ruim assortiment kwalitatieve en prijsbewuste producten die je in en om het huis kan gebruiken.

Van alledaagse producten voor in het huishouden tot aan prachtig vormgeven producten op woongebied. En van Van stevige boekenkasten tot elegante salontafels, van geavanceerde beamers tot ergonomische bureaustoelen voor je (thuis)werkplek, met LifeGoods maak je van jouw huis een thuis. En alles tegen een betaalbare prijs en voorzien van een uitmuntende service.

Kwaliteit, functionaliteit, gebruiksgemak en een stijlvolle vormgeving staan bij LifeGoods centraal. Zo voel jij je helemaal comfortabel en thuis, of je nu in of rondom het huis bent.

Bekijk onze website van LifeGoods.

Wonen & WerkenTuin & BalkonConsumenten Elektronica

Voel je thuis en geniet van comfort samen met LifeGoods

Bij LifeGoods vind je een ruim assortiment aan kwalitatieve en prijsbewuste producten voor in en om het huis. Of het nu gaat om de woonkamer, slaapkamer, je (thuis)werkplek of de tuin. Met de LifeGoods producten voel jij je altijd thuis en comfortabel!
1200x1200
1200x1200

Een kleine selectie LifeGoods producten

Andere merken van MeruBrands

KitchenBrothers logo

KitchenBrothers maakt momenten in én rondom de keuken gemakkelijker en plezieriger. Bij KitchenBrothers vind je een uitgebreid assortiment aan producten om in en rondom jouw keuken te gebruiken.

lifegoods

Voel je thuis en geniet van optimaal comfort met producten van LifeGoods! LifeGoods heeft een ruim assortiment aan kwalitatieve en prijsbewuste producten die geschikt zijn voor in en om het huis.

TRVLMORE

Reisbagage, rugtassen en accessoires voor elke reiziger en ieder soort reis. Voor de die-hard backpacker en voor de stedentripper. Voor naar school of naar kantoor. Waar je ook heen gaat, TRVLMORE gaat met je mee!

auronic logo

Maak kennis met Auronic, de drijvende kracht achter jouw elektronische ervaringen. Auronic omarmt de essentie van innovatie en functionaliteit, en brengt een scala aan elektronica die naadloos integreert in jouw dagelijks leven.